Epifanes

Yacht Coatings BV

Epifanes Yacht Coatings BV

Epifanes

Yacht Coatings BV


www.epifanes.nl

Opdrachtbeschrijving

Ontwerp en ontwikkel een website voor Epifanes Yacht Coatings BV welke past bij het bedrijf en voldoet voor het gebruik anno 2016.

Na verschillende overleggen en brainstormsessies hebben wij een ontwerp kunnen presenteren voor Epifanes wat aan hun verwachtingen voldeed. De website is flink gemoderniseerd en verfrist qua uitstraling en gebruik. Je vindt hier uitgebreide productinformatie, stap-voor-stap informatie over de juiste voorbehandeling en het aanbrengen van het meest geschikte verfsysteem. En een uitgebreide dealerlijst zodat jij de meest dichtstbijzijnde dealer snel kunt vinden. Door middel van film en beeldmateriaal hebben wij de merkbelevng van Epifanes meer kracht gegeven.

Kleurensimulator

Ben je op zoek naar inspiratie, dan is het mogelijk om via de kleurensimulator je boot je eigen kleurencombinatie te bekijken. Zo kan je kiezen uit verschillende soorten jachten en per jacht de verschillende onderdelen (dek, romp, striping en antifouling) in een eigen kleur weergeven en zo zien hoe jouw boot er uit kan gaan zien.

Diensten

- Webhosting
- Webdesign
- Kleurensimulator

Epifanes Yacht Coatings BV - Website responsive design

Blijf op de hoogte van Lab 35 | Aalsmeer.nu

Volg ons. Het is de moeite waard. Echt!

Twitter | Facebook

Loopt u rond met een idee in het hoofd?

Samen kunnen wij het realiseren!

0297-363215Neem contact op