ONTZORGEN

Een goede website met CMS. Sterke logo's met
bijpassende huisstijl.
Stabiele webhosting.
Duidelijk advies en SEO-ondersteuning,

zo zorgen wij voor uw imago.

Naast websites en grafisch ontwerp,
kunt u ook voor deze diensten bij Lab 35 terecht.

Websites

Responsive websites met stijl

Sfeer en klasse zorgen voor een glasheldere digitale uitstraling. Met Lab 35 kiest u voor buitengewoon webdesign. Responsive websites die tot een verhoogde conversie leiden via inzicht, ervaring en technieken als en 'Customer Journey'

Design

Grafisch ontwerp waarmee je straalt

Uw huisstijl bepaalt uw imago. Lab 35 vertaalt uw identiteit naar een stijlvol logo, een smaakvol visitekaartje, een heldere brochure, of een advertentie boordevol stopping power.

Hosting en domeinnaamregistratie

Webhosting

Betrouwbare en snelle hosting, specifiek op uw wensen toegespits. Compleet met spamfilters en virusscanners op onze cloud-omgeving of dedicated servers. Alles in streng beveiligde state-of-the-art Nederlandse serverruimtes en valt dus onder de Nederlands wetgeving.

ICT

ICT-projecten

Voor effectieve communicatie met uw klanten en prospects gaan wij verder dan alleen een goede website en ondersteunen ook uw e-mail, agenda's, taken, intern netwerk en backups zodat u ongestoord kan blijven communiceren. Interfaces met pakketten als TeamLeader en Snelstart.

Domeinnaam registratie

Domeinnaamregistratie

Wij kunnen voor u diverse domeinnaam-extensies vastleggen als .nl, .com, .eu, .amsterdam etc. en zijn lid van de SIDN onder onze hostingnaam SYNet. Bij het zoeken van de juiste domeinnaam denken wij mee en komen vaak met verrassende oplossingen.

SEO

SEO en zoekmachineoptimalisatie

Laat ons uw website op technisch vlak optimaliseren voor de zoekmachines zodat u beter gevonden wordt in een searchengine als Google. Want beter gevonden is meer bezoekers en de eerste belangrijke stap naar meer bekendheid en een hogere omzet.

Webshop

Webshops en eCommerce

Shop till you drop. Wij bouwen uw webshop die werkt. Uw klanten kunnen online betalen en de bestellingen komen in uw mailbox en in uw orderbeheer terecht. Interfaces met een boekhoudprogramma is zelfs mogelijk. Houdt contact met uw relaties via een nieuwsbrief.

Drukwerk

Drukwerkbegeleiding

U zoekt een drukwerkpartner die topkwaliteit levert, binnen de afgesproken termijn? Wij werken met de juiste leveranciers samen. Vertrouw op Lab 35 voor uw drukwerk.

Blijf op de hoogte van Lab 35 | Aalsmeer.nu

Volg ons. Het is de moeite waard. Echt!

Twitter | Facebook

Loopt u rond met een idee in het hoofd?

Samen kunnen wij het realiseren!

0297-363215Neem contact op